Wat kost de levering van mijn bestelling?

Soort

Omschrijving

Tarieven

Gratis zelf afhalen Afhalen kan alléén op afspraak! GRATIS
Gratis verzending Voor bestellingen vanaf € 50,- GRATIS
Standaard verzending Voor alle andere bestellingen € 5,50

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Plaats je een bestelling vóór 16:00 uur? Dan heb je deze meestal de volgende werkdag al in huis. Afhankelijk van omstandigheden kan een bestelling er langer over doen. Heb je een geplaatste bestelling na 4 werkdagen nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact met ons op met het ordernummer en alle andere details over je bestelling, zodat er een onderzoek kan worden gestart.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Het kan voorkomen dat een product niet naar wens is of een product beschadigd aankomt. Binnen 30 dagen na aankoop kan je dit product naar ons terugsturen en ontvang je het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten van ons terug. Buiten de 30 dagen aankoopbescherming heb je op sommige producten ook nog garantie van de producent. Wil je een product retourneren? Dan kun je gebruik maken van het formulier "retourneren". Dit formulier is te vinden op de retourneren pagina. Klik op de link "retourneren" welke onderaan iedere pagina op onze website, in de footer, te vinden is. Wij zullen je retournering zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Hoe lang heb ik garantie op een product?

Naast het herroepingsrecht van 30 dagen heb je in veel gevallen ook nog garantie op een product. Of en hoe lang je garantie hebt op een product is afhankelijk van het merk van het product. Deze garantie wordt namelijk aangeboden door de producent. Bij een defect van een merkproduct buiten de herroepingsrecht kan je het beste contact opnemen met de producent van het betreffende merkproduct.

Waarom zijn de verzendkosten toch lager?

In sommige gevallen past je bestelling in een envelop en hoef je niet voor een pakket te betalen. De lage verzendkosten worden berekend op basis van het totale gewicht van je volledige bestelling, exclusief verpakkingen. Vooral zakjes zaden in kleine aantallen of kleine producten kunnen tegen lage tarieven worden verstuurd. Voor alle andere producten gelden de standaard tarieven voor versturen per pakketpost.