Verzendkosten

De meeste bestellingen worden verstuurd voor het standaard tarief. Bestel je alléén zakjes zaden? Dan versturen we deze voor een extra laag tarief. Alle onderstaande tarieven zijn inclusief BTW en alléén van toepassing op bestellingen welke verzonden worden binnen Nederland. T&T geeft aan of Track & Trace van de vervoerder beschikbaar is.

Soort Tarief Omschrijving T&T
Laag tarief € 2,95 Alléén zaden tot 85 gram NL Nee
Laag tarief € 3,95 Alléén zaden tot 2750 gram NL Ja
Standaard € 5,95 Standaard verzending NL Ja
Afhalen GRATIS Alléén op afspraak N.v.t.

Keukenplanten.nl is gevestigd in Nederland. Voor verzendingen naar een adres in België gelden door de afstand andere verzendtarieven. Alle onderstaande tarieven zijn inclusief BTW (Nederlands tarief) en alléén van toepassing op bestellingen welke verzonden worden naar België. T&T geeft aan of Track & Trace van de vervoerder beschikbaar is.

Soort Tarief Omschrijving T&T
Laag tarief € 7,95 Alléén zaden tot 2750 gram BE Ja
Standaard € 13,95 Bestellingen tot 9500 gram BE Ja
Hoog tarief € 19,95 Bestellingen tot 19500 gram BE Ja
Afhalen GRATIS Alléén op afspraak N.v.t.

Levertijd

Je bestelling wordt de zelfde of volgende werkdag verstuurd. Binnen 2 werkdagen kan je de bezorging van je bestelling thuis verwachten. Soms kan de levering iets langer duren. Bijvoorbeeld wanneer je een bestelling plaatst in het weekend, door drukte bij de vervoerder (feestdagen) of door extreme weersomstandigheden. Na 5 werkdagen niets ontvangen? Neem dan contact met ons op.


Afhalen

Je kunt je bestelling altijd gratis bij ons afhalen. Dat kan door bij het afrekenen van je bestelling te kiezen voor "Afhalen op afspraak". Je kunt je bestelling gerust plaatsen, we nemen zo snel mogelijk contact op voor het maken van een afspraak. Daar hoef je niets voor te doen. De gegevens die bij je bestelling horen (contact, etc.) dienen volledig en naar waarheid te worden ingevuld.


Status

Gedurende de reis van je bestelling, wordt de status hiervan gewijzigd. Je wordt automatisch op de hoogte gehouden van deze wijziging. Als alles goed gaat, krijgt je bestelling één van de onderstaande statussen. Wanneer je bestelling door de vervoerder is bezorgd krijgt je bestelling de status "voltooid" en gaan wij ervan uit dat je deze hebt ontvangen. Is dit niet het geval? Neem dan contact met ons op.


Status Omschrijving
Betaling verwerken De betaling wordt verwerkt of we wachten op de handmatige bankoverschrijving.
Betaling ontvangen De betaling is gelukt en we nemen je bestelling zo snel mogelijk in behandeling.
Bestelling klaargezet Je bestelling is klaar om te worden verstuurd (of om te worden opgehaald).
Bestelling verzonden Je bestelling is bij de vervoerder, welke de Track & Trace vanaf hier overneemt.
Bestelling voltooid Je bestelling is door de vervoerder bezorgd. Niets ontvangen? Neem contact op.

Retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling kan je deze kostenloos naar ons terugsturen onder het wettelijk bepaalde herroepingsrecht. Voldoen de producten niet aan de verwachting? Retourneren kan door het retourformulier te gebruiken. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op zaden, pootgoed en andere bederfelijke goederen, of op maat gemaakte producten en bestellingen.