Disclaimer

Juistheid van informatie:
We schrijven vanuit eigen ervaring en vanuit kennis die we hebben opgedaan door de jaren heen. Natuurlijk streven wij naar volledige en juiste informatie, maar kunnen dit niet garanderen. Doe daarom ook zelf onderzoek alvorens informatie in de praktijk te brengen. We zijn altijd blij als je eventuele fouten aan ons wilt doorgeven via het contactformulier.

Auteursrechtelijke bescherming:
Op alle inhoud van Keukenplanten.nl is auteursrecht van toepassing. Het is niet toegestaan om inhoud van onze website te gebruiken, zonder onze nadrukkelijke toestemming. Wij maken alle video's en schrijven alle tekst zelf. Ook (bijna) alle foto's maken wij zelf. Mocht je op zoek zijn naar gratis foto's van planten, kijk dan op Wikimedia, Pixabay of Unsplash.

Biologische producten:
We streven naar een volledig biologisch assortiment, maar óók naar een zo groot mogelijke diversiteit aan zaden/pootgoed/etc. van verschillende keukenplanten. Helaas zijn niet alle keukenplanten ook biologisch verkrijgbaar. Je herkent alle biologische producten aan "BIO" in de titel. Ook staat dit in de omschrijving en producteigenschappen aangegeven.

Links naar andere websites:
Wij plaatsen géén links op verzoek. Niet gratis, noch tegen betaling (affiliate marketing). Alle links naar derden op onze website, zijn geplaatst uit eigen initiatief. Een voorbeeld van links die wij plaatsen zijn links naar Biogroei. Omdat wij ons niet bezighouden met bestrijdingsmiddelen maar toch websitebezoekers willen helpen, verwijzen we soms door.