Disclaimer

Juiste informatie:
We schrijven uit eigen ervaring en vanuit de kennis die we zelf hebben. Natuurlijk streven we naar juiste informatie maar we kunnen dat nooit garanderen. Doe altijd zelf goed onderzoek voor je de informatie op Keukenplanten.nl zelf in de praktijk brengt. Fouten mag je altijd aan ons doorgeven via het contactformulier. We zijn je natuurlijk heel dankbaar als je eventuele fouten aan ons zou willen doorgeven.

Foto's en video's:
Alle foto's, video's, illustraties en teksten op Keukenplanten.nl zijn door ons zelf gemaakt of komen van een enthousiaste liefhebber, met enkele kleine uitzonderingen. Op alle inhoud van Keukenplanten.nl is auteursrecht van toepassing. Gebruik van deze inhoud zonder nadrukkelijke, schriftelijke toestemming van ons is daarom verboden. Gratis plantenfoto's kan je eventueel vinden op Pixabay of Unsplash.

Betaalde links:
Omdat wij zelf geen bestrijdingsmiddelen bieden maar mensen met een biologische moestuin toch willen helpen, bevatten sommige blogs affiliate links naar Biogroei. Wij ontvangen commissies voor aankopen via deze links. Het is ook mogelijk om affiliate links naar ons aan te vragen voor je eigen blog. Doorgaans plaatsen wij zelf geen links op verzoek. Niet tegen betaling en ook niet voor SEO-doeleinden.

100% biologisch:
Keukenplanten.nl streeft naar een 100% biologisch assortiment, maar ook naar een zo groot mogelijke diversiteit aan eetbare planten. Daarom bieden we zo veel mogelijk biologische producten aan. Helaas zijn niet alle planten ook biologisch verkrijgbaar. Om een grote diversiteit aan zaden te kunnen bieden, zijn sommige zaden voor nu niet biologisch. Alle biologische artikelen hebben "BIO" in de titel staan.