Verzendkosten

Wij versturen je bestelling gratis vanaf € 10,- (alléén zakjes zaden) of vanaf € 35,- (alle bestellingen) binnen Nederland.
Bekijk de onderstaande tabellen voor de actuele tarieven voor verzending binnen Nederland en België. Wil je een bestelling laten versturen naar een ander land? Ook dat is mogelijk, alleen kan je dan het beste eerst contact opnemen voor de mogelijkheden.

Verzendkosten NL

Gratis verzending v.a. € 10,- voor zakjes zaden

Gratis verzending v.a. € 35,- voor alle bestellingen

Verzendkosten (zaden)

€ 1.95,-

Verzendkosten (standaard)

€ 4.95,-

Verzendkosten BE

Gratis verzending v.a. € 65,- voor alle bestellingen

Verzendkosten (zaden)

v.a. € 1.95,-

Verzendkosten (standaard)

v.a. € 8.95,-

Levertijd

Heb je vóór 16:00 besteld? Dan wordt het dezelfde werkdag nog verstuurd. Binnen 2 werkdagen ontvang je doorgaans je bestelling.
Ook bestellingen vanuit België kan je doorgaans binnen 2 werkdagen in ontvangst nemen. Door omstandigheden kan je bestelling onverhoopt toch langer onderweg zijn. Neem direct contact met ons op als je na 5 werkdagen nog niets hebt ontvangen, dan gaan wij de zaak onderzoeken en zorgen dat je deze alsnog krijgt, of dat je je geld terug krijgt.

Informatie

Na het plaatsen van je bestelling houden we je op de hoogte van iedere stap die je bestelling bij ons doorloopt.
Je ontvangt de wijzigingen van je bestelling per e-mail, bijvoorbeeld wanneer we deze hebben ingepakt en wanneer je bestelling is verzonden. Indien nodig plaatsen wij een opmerking bij je bestelling met extra informatie, mocht er onverhoopt iets tussen komen. Vanaf het moment dat je bestelling is verzonden ontvang je traceer-informatie van de vervoerder. Je ontvangt dan niet langer updates van ons over je bestelling.

Niet tevreden?

Binnen 14 dagen na aankoop kan je stukkende of incomplete producten kosteloos omruilen voor werkende en complete producten.
Ook als een product niet naar wens blijkt te zijn kan je het -in originele verpakking- kosteloos terugsturen binnen de wettelijk bepaalde herroepingstermijn. Gebruik het retourformulier om producten terug te sturen. Na ontvangst sturen we indien gewenst nieuwe producten op, of storten we het aankoopbedrag terug. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op zaden, pootgoed, planten en andere bederfelijke of op maat gemaakte artikelen, zoals te lezen is in onze algemene voorwaarden (zie artikel 10).

× Legenda


  binnen zaaien
  binnen planten
  buiten zaaien
  buiten planten
  oogstperiode
  snoeiperiode


keukenplanten zaaikalender volle zon Volle zon

keukenplanten zaaikalender halfschaduw Halfschaduw

keukenplanten zaaikalender schaduwrijk Schaduwrijk

keukenplanten zaaikalender standplaats Geen zon


keukenplanten zaaikalender natte grond Natte grond

keukenplanten zaaikalender matig vochtig Matig vochtig

keukenplanten zaaikalender licht vochtig Licht vochtig

keukenplanten zaaikalender droge grond Droge grond


keukenplanten zaaikalender zware grond Zware bodem (klei)

keukenplanten zaaikalender matige grond Matige bodem (aarde)

keukenplanten zaaikalender lichte grond Lichte bodem (zand)

keukenplanten zaaikalender alle grond Alle grondsoorten


keukenplanten zaaikalender wintergroen Wintergroen

keukenplanten zaaikalender niet winterhard Goed winterhard

keukenplanten zaaikalender niet winterhard Matig winterhard

keukenplanten zaaikalender niet winterhard Niet winterhard


Oogsten in het tweede of derde jaar staat in de zaaitabel aangegeven met II (2) of III (3) in het vakje van de oogsttijd.


Alle inhoud van Keukenplanten.nl, inclusief (maar niet beperkt tot) afbeeldingen en tekst, is auteursrechtelijk beschermd en mag niet worden verspreid door derden zonder nadrukkelijke, schriftelijke toestemming. Keukenplanten.nl is een informatief medium voor het kweken van planten die je in de keuken kunt gebruiken. Deze website dient niet als medisch advies, dieet advies of anderzijds professioneel advies. We streven natuurlijk naar juiste en zo volledig mogelijke informatie.

footer wave afbeelding