Verzendkosten

Wij versturen je bestelling gratis vanaf € 10,- (alléén zakjes zaden) of vanaf € 35,- (alle bestellingen) binnen Nederland, of voor onderstaande tarieven. Voor verzendingen binnen Nederland gelden de tarieven uit de tabel "Verzendkosten NL". Kijk voor verzendingen naar België in de tweede tabel "Verzendkosten BE". Wil je een bestelling laten versturen naar een ander land? Dan kan je het beste contact opnemen voor de mogelijkheden.

Verzendkosten NL

Gratis verzending

vanaf € 10,- (alléén zakjes zaden)
vanaf € 35,- (alle bestellingen)

Gratis

Standaard verzending

onder € 10,- (alléén zakjes zaden)
onder € 35,- (alle bestellingen)

v.a. € 1,95
€ 4,95

Verzendkosten BE

Standaard verzending

ieder bedrag (alléén zakjes zaden)
ieder bedrag (alle bestellingen)

v.a. € 4,95
v.a. € 8,95

Levertijd

Vóór 16:00 besteld is zelfde werkdag verstuurd, beloofd. Binnen 2 werkdagen kan je de bezorging binnen Nederland verwachten. Bestellingen vanuit België kan je doorgaans binnen 3 werkdagen verwachten. Door omstandigheden kan je bestelling onverhoopt toch langer onderweg zijn. Neem contact op als je na 5 werkdagen nog niets hebt ontvangen, dan gaan wij de zaak onderzoeken en zorgen dat je deze alsnog krijgt.

Opmerking

Is je bestelling een cadeautje voor een gezinslid en mag deze niet op het adres geleverd worden? Zet het in de opmerking bij je bestelling! Andere bijzonderheden, wensen of vragen mag je natuurlijk ook in de opmerking bij je bestelling zetten. Hoewel we niet alles kunnen garanderen, doen we wel ons best om je bestelling naar wens te maken. Zo kunnen wij je bestelling op de gewenste dag versturen, maar niet garanderen dat deze op een specifieke datum wordt bezorgd.

Status

Na het afrekenen pakken wij je bestelling in en versturen deze. Je wordt hier automatisch van op de hoogte gehouden door ons systeem. Je bestelling krijgt eerst de status 'ingepakt' als wij deze hebben ingepakt, en vervolgens de status 'verzonden' als we deze aan de vervoerder hebben gegeven. Vanaf dit moment ontvang je eventuele traceer-informatie van de vervoerder en is het niet langer mogelijk om je bestelling bij Keukenplanten.nl te wijzigen of annuleren.

Niet tevreden?

Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling kan je deze kosteloos naar ons terugsturen volgens het wettelijk herroepingsrecht. Voldoen de artikelen niet aan de verwachting of zijn deze defect, incompleet of in een anderzijds ongewenste staat aangekomen? Neem dan even contact met ons op of gebruik direct het retourformulier om je bestelling (geheel of gedeeltelijk) terug te sturen. Na ontvangst van de teruggestuurde artikelen krijg je het volledige aankoopbedrag van deze artikelen, exclusief eventuele verzendkosten, van ons terug. De genoemde herroepingsrecht is niet van toepassing op zaden, pootgoed en andere bederfelijke of op maat gemaakte artikelen en bestellingen.

× Legenda


  binnen zaaien
  binnen planten
  buiten zaaien
  buiten planten
  oogstperiode
  snoeiperiode


keukenplanten zaaikalender volle zon Volle zon

keukenplanten zaaikalender halfschaduw Halfschaduw

keukenplanten zaaikalender schaduwrijk Schaduwrijk

keukenplanten zaaikalender standplaats Geen zon


keukenplanten zaaikalender natte grond Natte grond

keukenplanten zaaikalender matig vochtig Matig vochtig

keukenplanten zaaikalender licht vochtig Licht vochtig

keukenplanten zaaikalender droge grond Droge grond


keukenplanten zaaikalender zware grond Zware bodem (klei)

keukenplanten zaaikalender matige grond Matige bodem (aarde)

keukenplanten zaaikalender lichte grond Lichte bodem (zand)

keukenplanten zaaikalender alle grond Alle grondsoorten


keukenplanten zaaikalender wintergroen Wintergroen

keukenplanten zaaikalender niet winterhard Goed winterhard

keukenplanten zaaikalender niet winterhard Matig winterhard

keukenplanten zaaikalender niet winterhard Niet winterhard


Oogsten in het tweede of derde jaar staat in de zaaitabel aangegeven met II (2) of III (3) in het vakje van de oogsttijd.


Alle inhoud van Keukenplanten.nl, inclusief (maar niet beperkt tot) afbeeldingen en tekst, is auteursrechtelijk beschermd en mag niet worden verspreid door derden zonder nadrukkelijke, schriftelijke toestemming. Keukenplanten.nl is een informatief medium voor het kweken van planten die je in de keuken kunt gebruiken. Deze website dient niet als medisch advies, dieet advies of anderzijds professioneel advies. We streven natuurlijk naar juiste en zo volledig mogelijke informatie.

footer wave afbeelding