Verzendkosten

Onderstaande verzendkosten zijn van toepassing op bestellingen binnen Nederland en naar België. Verzending naar andere landen is natuurlijk ook mogelijk op aanvraag. Neem gerust contact op voor meer informatie. Bij het bepalen van onze tarieven maken we een onderscheid tussen twee soorten bestellingen: bestellingen met alléén zaadzakjes (in de tabel omschreven als "zaden") en alle overige bestellingen (in de tabel omschreven als "alles").

NL - Gratis verzending

Gratis

zaden v.a. € 10,00
alles v.a. € 35,00

NL - Laag tarief

v.a. € 1,95

zaden

NL - Standaard tarief

v.a. € 4,95

alles

BE - Gratis verzending

Gratis

zaden v.a. € 20,00
alles v.a. € 50,00

BE - Laag tarief

v.a. € 2,95

zaden

BE - Standaard tarief

v.a. € 8,95

alles

Tussentijdse wijzigingen van de tarieven zijn voorbehouden.

Levertijd

We streven ernaar om bestellingen geplaatst vóór 16:00 uur altijd dezelfde werkdag (maandag t/m vrijdag) te versturen. Vanaf het moment dat we het pakket aan de vervoerder hebben overgedragen, hebben we geen invloed meer op de levertijd. Zendingen met Track & Trace kunnen vanaf dit moment worden gevolgd. Onder normale omstandigheden bedraagt de levertijd 1-2 werkdagen.

Soms kan het zijn dat je pakket op een zaterdag wordt ingepakt of zelfs wordt verstuurd. Houd er rekening mee dat dit voor de vervoerder geen officiële werkdag is. Onze levertijden en de levertijden van de vervoerder zijn een indicatie. Er kunnen geen garanties worden gegeven. Mocht een pakket na 5 werkdagen nog niet zijn aangekomen, neem gerust contact met ons op.

Retouren

Als je niet tevreden bent kan je (een deel van) je bestelling terugsturen binnen 30 dagen na aankoop. Wanneer wij de geretourneerde artikelen hebben ontvangen maken we een terugbetaling aan. Ons betaalplatform verwerkt deze binnen 5 werkdagen. Het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen wordt teruggestort op dezelfde rekening waarmee is betaald.

Het is niet mogelijk om een terugbetaling op een andere rekening te laten storten dan de rekening waarmee is betaald. De kosten voor het terugsturen zijn voor rekening van de koper tenzij schriftelijk en aantoonbaar iets anders is afgesproken. Artikelen met een beperkte houdbaarheid en eventuele op maat gemaakte artikelen kunnen niet worden teruggestuurd.

Onder artikelen met beperkte houdbaarheid verstaan wij alle planten, zaden en pootgoed. Een uitzondering geldt wanneer er iets mis is met het artikel en dit klaarblijkelijk aan ons te verwijten is. In dit geval kunnen we een terugbetaling aanmaken, een nieuw exemplaar van het artikel of opsturen indien op voorraad of een vervangend artikel opsturen indien beschikbaar.

Verpakking

We maken zo veel mogelijk gebruik van duurzame en verantwoorde verpakkingen zoals ons herkenbare, milieuvriendelijke pieren tape met Keukenplanten logo. Regelmatig ontvangen wij dozen en opvulmateriaal van leveranciers. Dit wordt opnieuw gebruikt voor het opslaan van goederen. Je kunt bijdragen door dozen die je van ons ontvangt ook opnieuw te gebruiken.

footer wave afbeelding