Verzendkosten

Alle bestellingen met een totaalbedrag vanaf €35,- (alle artikelen incl. BTW) worden gratis verstuurd binnen Nederland. Alle overige bestellingen worden verstuurd voor de onderstaande tarieven. Sommige verzendkosten worden berekend op basis van het totaalgewicht van je bestelling. Deze zijn terug te vinden in het winkelwagentje, of per los artikel bij de specificaties van het betreffende artikel.

Nederland

Gratis verzending

vanaf €35,- totaal

Gratis

Afhalen

alléén op afspraak

Gratis

Laag tarief

alléén zakjes zaden

v.a. € 1,95

Standaard

overige bestellingen

v.a. € 4,95

Overige

kies een vervoerder

v.a. € 5,60

België

Gratis verzending

vanaf €35,- totaal

Gratis

Afhalen

alléén op afspraak

Gratis

Laag tarief

alléén zakjes zaden

v.a. € 1,95

Standaard

overige bestellingen

v.a. € 4,95

Overige

kies een vervoerder

v.a. € 5,60

Levertijd

Vóór 16:00 besteld? Dan wordt je bestelling de zelfde werkdag verstuurd. Binnen 2 werkdagen kan je de bezorging verwachten. Soms kan de levering iets langer duren. Bijvoorbeeld wanneer je een bestelling plaatst in het weekend, door drukte bij de vervoerder tijdens de feestdagen of door extreme weersomstandigheden (sneeuw). Na 5 werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Opmerking

Je kunt een opmerking plaatsen bij je bestelling, bijvoorbeeld wanneer je wilt dat deze pas op een bepaalde dag wordt verstuurd. Ook wanneer je wilt dat je bestelling naar een afhaalpunt wordt gebracht, omdat het een cadeautje is voor een gezinslid, dan kan je dit aangeven in de opmerking bij je bestelling. We kunnen geen garantie geven voor de exacte bezorgdag, deze is afhankelijk van de vervoerder.

Afhalen

Je kunt een bestelling ook kosteloos afhalen op onze afhaallocatie. Het afhalen van bestellingen is alléén mogelijk op afspraak. Vul de gegevens bij het afrekenen van je bestelling volledig en naar waarheid in, dan kun je gerust je bestelling alvast plaatsen. We nemen zo snel mogelijk contact op voor het maken van een afspraak.

Wijziging

Je wordt automatisch op de hoogte gehouden als we je bestelling hebben ingepakt of aan de vervoerder hebben overgedragen. Ook andere wijzigingen worden per e-mail doorgegeven, pp het door jou ingevulde e-mail adres, wanneer deze naar waarheid is ingevuld. Ook de Track & Trace van de vervoerder ontvang je op dit e-mail adres. Neem gerust contact op met vragen over deze wijzigingen.

Retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling kan je deze kosteloos naar ons terugsturen volgens het wettelijk herroepingsrecht. Voldoen de producten niet aan de verwachting of zijn deze defect aangekomen? Door het retourformulier te gebruiken kan je een bestelling aan ons terugsturen. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op zaden, pootgoed en op maat gemaakte producten en bestellingen.

footer wave afbeelding