Planten kweken

Natuurlijk vind je alles wat je moet weten over specifieke planten in onze handige zaaikalender. Toch heeft iedere plant weer eigen uitdagingen. Neem bijvoorbeeld koolgewassen die -meer dan andere planten- vatbaar zijn voor een rupsenplaag. Of wat dacht je van peperplanten, die eigenlijk meerjarig zijn en in de vensterbank kunnen overwinteren? Hoe je dat doet (en nog veel meer) lees je hier!


Artisjok zaaien

Hoe zaai je artisjokken? Wanneer kan je het beste artisjokken zaaien? Met behulp van een korte video leggen we stap voor stap uit hoe je artisjokken het beste kunt zaaien, en wanneer je dat dan moet doen. Bekijk de video en doorloop de stappen daaronder om..

Aubergine zaaien

Hoe zaai je aubergine? Wanneer kan je het beste aubergine zaaien? Met behulp van een korte video leggen we stap voor stap uit hoe je aubergines het beste kunt zaaien, en wanneer je dat dan moet doen. Bekijk de video en doorloop de stappen daaronder om aube..

Bleekselderij zaaien

Hoe zaai je bleekselderij? Wanneer kan je het beste bleekselderij zaaien? Met behulp van een korte video leggen we stap voor stap uit hoe je bleekselderij het beste kunt zaaien, en wanneer je dat dan moet doen. Bekijk de video en doorloop de stappen daaron..

Kapucijners zaaien

Hoe zaai je kapucijners? Wanneer kan je het beste kapucijners zaaien? Met behulp van een korte video leggen we stap voor stap uit hoe je kapucijners het beste kunt zaaien, en wanneer je dat dan moet doen. Bekijk de video en doorloop de stappen daaronder om..

Oost-Indische kers tegen bladluis

Wist je dat Oost-Indische kers niet alleen eetbaar is, maar ook erg goed werkt tegen bladluis? Oost-Indische kers kan je dus zaaien om bladluis bij andere planten te voorkomen, of eigenlijk om ze bij die andere planten weg te lokken. Oost-Indische kers is ..

Paprika's zaaien

Hoe zaai je paprika? Wanneer kan je het beste paprika's zaaien? Met behulp van een korte video leggen we stap voor stap uit hoe je paprika's het beste kunt zaaien, en wanneer je dat dan moet doen. Bekijk de video en doorloop de stappen daaronder om paprika..

Peperplant overwinteren

Wil je een peperplant overwinteren? Sommige pepersoorten zijn erg bijzonder. De zaden zijn moeilijk te krijgen, je plant is bijzonder productief of je wilt gewoon niet ieder jaar opnieuw zaaien. Gelukkig zijn pepers meerjarige planten. Je kunt ze vorstvrij..

Pepers zaaien

Hoe zaai je pepers? Wanneer kan je het beste pepers zaaien? Met behulp van een korte video leggen we stap voor stap uit hoe je pepers het beste kunt zaaien, en wanneer je dat dan moet doen. Bekijk de video en doorloop de stappen daaronder om pepers te zaai..

Pepino zaaien

Hoe zaai je pepino? Wanneer kan je het beste pepino zaaien? Met behulp van een korte video leggen we stap voor stap uit hoe je pepino het beste kunt zaaien, en wanneer je dat dan moet doen. Bekijk de video en doorloop de stappen daaronder om pepino te zaai..

Venkel zaaien

Hoe zaai je venkel? Wanneer kan je het beste venkel zaaien? Met behulp van een korte video leggen we stap voor stap uit hoe je doorlevende venkel het beste kunt zaaien, en wanneer je dat dan moet doen. Bekijk de video en doorloop de stappen daaronder om ve..

1 - 10 van 10 (1 pagina's)

footer wave afbeelding